Teaserbilde

PC-hjelp

Vi kan hjelpe med det meste på din PC og Mac. E-post, bilder, skriver eller harddisk – vi ordner opp.
Vi har fastpris på mange produkter, og timepris for arbeid ut over dette.
I tillegg har vi rabatterte timepriser for de som har serviceavtale.

Teaserbilde

Nettbrett, iPad og mobiler

Har du problemer med nettbrett eller smarttelefon? Vi hjelper deg gjerne. Android, iPhone, iPad, iCloud, Apple ID, Google konto, Apper, etc. Mange kunder kommer til oss med utstyr som ikke er satt opp riktig, noe som ofte gir masse problemer. Riktig oppsett gir en enklere digital hverdag. Opplæring skjer best én-til-én.

Teaserbilde

Hjemmebesøk

Ønsker du at vi kommer hjem til deg for å fikse problemene dine? Vi har tid til å høre på deg og forklare data på en forståelig måte. Ring oss eller skriv på kontaktskjemaet vårt, så finner vi en tid som passer. Vi kan hjelpe deg med PC, Mac, skriver, trådløst nett, internett, skjerm, ledninger, oppkobling og mye annet. Om du har problemer med TV og stereo så fikser vi det også.

Teaserbilde

Backupsystem

Vi har flere måter du kan ta backup på for å sikre familiebilder og dokumenter. En harddisk kan kobles direkte i din datamaskin slik at det tas automatisk backup. Om du har mange PC-er kan vi sette opp nettverksbackup slik at alle bruker samme harddisk. Om du er mye på farten tilbyr vi også ubegrenset online backup på alle dine enheter.

Teaserbilde

E-post

Mange opplever diverse problemer med e-post. De vanligste problemene er at e-posten ikke synkroniseres på tvers av enheter, eller at man får mye søppelpost/spam. Mange ønsker å bytte leverandør, men er usikker på hvordan e-posten vil videreføres. Vi kan hjelpe med oppsett av både nye adresser, ta backup eller hjelpe med andre problemer knyttet til e-post.

Teaserbilde

Reparasjon

Er skjermen svart? Ingenting som lyser eller blinker? Ingen reaksjon fra PÅ-knappen? Vi feilsøker, finner feilen, bestiller deler om nødvendig og reparerer. Det meste kan fikses, og reparasjon sparer ofte både lommebok og miljø. Trenger du en servicerapport til forsikringsselskapet lager vi det også, med overslag over reparasjonskostnader kontra ny, tilsvarende PC eller Mac.

Teaserbilde

Overføring av data

Har du fått ny datamaskin, eller skal reinstallere din gamle PC eller Mac? Vi overfører dine bilder, videoer, dokumenter og andre filer på fastpris, så lenge du har en fungerende maskin.

Teaserbilde

Rekonstruksjon

Har du mistet PC-en eller harddisken i gulvet? Har du sølt vann i tastaturet på laptopen? Vi kan redde dine bilder og filer for deg. Ofte klarer vi å hente ut filene dine her hos oss.

Teaserbilde

Trådløst nett

Vil du surfe på trådløst internett i alle rom? Vi ordner med full hastighet i hele huset, og har du hage, ja da skal vi gjøre surfing i sola også enkelt for deg! Vi kan komme hjem til deg for å sette opp og teste trådløst nettverk, eller klargjøre en router fra oss i butikken.

Teaserbilde

Virusfjerning

Mistenker du at du har fått et virus på din PC eller Mac? Av og til er man uheldig og trykker på en link eller et vedlegg som gjør skade på datamaskinen. Husk at de farligste virusene er de som ikke oppdages. Vi fjerner virus for deg og gjør deg trygg. Vi benytter syv av markedets beste programmer for fjerning av virus, spion- og skadevare. Dessverre ser vi noen ganger at maskinen er tungt infisert av virus og man blir nødt til å reinstallere maskinen for et godt resultat. Reinstallasjon vil alltid gi det beste resultatet.

Teaserbilde

Fysisk rens

Bråkete og varm datamaskin? Det kan skyldes at den er full av støv og kanskje helt tett. Om vifter ikke klarer å fjerne varmen brukes mer strøm og datamaskinen kan bli farlig varm. Vi skrur opp din datamaskin og renser den for støv fra innsiden. Støv og overoppheting er en av de viktigste årsakene til at maskiner slutter å fungere, og i ytterste konsekvens kan det også føre til brann. Mange spør oss om det ikke bare er å bruke støvsugeren selv, men det er viktig å presisere at man kan ødelegge viktige komponenter i din PC eller Mac om man bruker støvsugeren. Rens maskinen før det er for sent.