Nodex Data AS ble etablert i november 2016. Bedriften driver salg og support og retter seg mot små- og mellomstore bedrifter, samt privatkunder i områdene rundt Mjøsa og i Gudbrandsdalen. Vi leverer kjente merkevarer som HP, Lenovo, Dell, Apple, Asus, Acer, Fujitsu, Microsoft, Lexmark og Samsung.
Vi har lang erfaring i dette markedet, og daglig leder Johnny Knestang har vært i IT-bransjen som servicetekniker og it-konsulent siden 1986.

Nodex Data AS har eget serviceverksted hvor vi reparerer alt datarelatert utstyr. Vi kan supportere alle våre kunder via fjernstyringsverktøy eller ved besøk i bedriften eller hjemme.

Johnny Knestang

Johnny Knestang

Johnny er eier og daglig leder i Nodex Data. Han har vært i it-bransjen som servicetekniker og IKT-konsulent siden 1986. Johnny er sertifiserte tekniker på Opus Dental (journalsystem for tannleger). I tillegg har han erfaring med forskjellige journalsystemer for både leger og advokater.
Med sin lange erfaring innen salg, installasjon, drift, feilsøking, support og rådgivning kan Johnny bistå de fleste små og mellomstore bedrifter, i tillegg til privatkunder.

Øyvind Traaseth

Øyvind Traaseth

Øyvind er utdannet som servicetekniker innen tele, data og alarm. Han har erfaring som servicetekniker på kontorutstyr, installasjon av spredenett/fiber/ADSL, og har i tillegg drevet med salg og support på mobiltelefoner. Hos Nodex Data arbeider Øyvind som IKT-medarbeider. Han kan gi deg kvalifisert hjelp enten over disk, hjemme hos deg eller via fjernstyringsverktøy. Øyvind er også ansvarlig for salg av butikkdata og betalingsterminaler.