om oss

Nodex Data

Nodex Data ble etablert i 2016, og er en lokal totalleverandør av tjenester og produkter innen IT, skytjenester, møteromsutstyr, nettverk og telefoni. Våre typiske kunder er små- og mellomstore bedrifter, samt privatkunder i områdene rundt Mjøsa og Gudbrandsdalen.

Vi har lang erfaring i dette markedet, og daglig leder Johnny Knestang har vært i IT-bransjen siden 1986 som servicetekniker, IT-konsulent og avdelinsleder. 

Ved vårt serviceverksted reparerer vi alt datarelatert utstyr. Vi kan også supportere alle våre kunder via fjernstyringsverktøy, eller ved besøk i bedriften eller hjemme.

Våre ansatte

Johnny Knestang

Johnny er eier, og daglig leder i Nodex Data.

Han har vært i IT-bransjen siden 1986 som servicetekniker, IT-konsulent og avdelingsleder. Johnny er sertifiserte tekniker på Opus Dental. Ellers har han erfaring med forskjellige journalsystemer for både leger og advokater.
Med sin lange erfaring innen salg, installasjon, drift, feilsøking, support og rådgivning kan Johnny bistå de fleste små og mellomstore bedrifter, i tillegg til privatkunder.

Øyvind Traaseth

Hos Nodex Data arbeider Øyvind som IT-konsulent og tekniker.

Han er utdannet som service elektroniker og har jobbet med teknologi siden 1998.

Han har erfaring som servicetekniker på kontorutstyr, installasjon av spredenett/fiber/ADSL, og har i tillegg drevet med salg og support på mobiltelefoner.
Hos Nodex Data arbeider Øyvind som IKT-medarbeider. Øyvind kan gi råd og anbefalinger når det gjelder løsninger og IT-produkter, og supportere ute i bedriften eller hjemme hos deg som er privatkunde.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for de siste nyhetene og tilbudene!

Vi hjelper deg med alt innen IT! Enten du har behov for ny PC eller ønsker support så kan vi hjelpe deg.

Partnere

©2022 Nodex Copyright - All Right Reserved.